Bali
Jáva
Nusa Tenggara
Szumátra
Kalimantan
Sulawesi
Maluku
Irian Jaya
Küldjél cikket
és fotókat!


Mit kell tenned, ha cikket vagy fotót szeretnél küldeni?

Az Indománia akkor lesz igazán érdekes és aktuális, ha nem egyvalaki készíti, hanem sok utazó tapasztalatát gyűjti egybe. Örömmel veszem, ha szeretnél hozzájárulni az oldalhoz, de kérlek, ha cikk írására vállalkozol, az egyszerűbb szerkeszthetőség miatt vedd figyelembe az alábbiakat.

1. Cikkek: az Indománia érdekes és hasznos is szeretne lenni egyben. Tehát az olyan útibeszámoló, hogy "milyen jól éreztem magam Kalimantánon az őserdőben a dayak őslakókkal" önmagában nem elegendő. Ettől még nem fogjuk tudni, hogyan valósítsuk meg ezt a "jó érzést", amennyiben szeretnénk elmenni.

Tehát kérlek, megfelelően dokumentált cikk(ek)et küldjél. Egyszerű: nézz meg egy oldalt az Indománián, a felépítése önmagáért beszél. A szerkesztést én vállalom, tehát nem baj, ha nem vagy újságíró. Lényeg, hogy érdekes legyen. És persze hasznos ;))

2. Fotók: a fényképeknél más a helyzet. Útibeszámolót nem mindenki tud/akar írni, fotózni azonban sokan szoktak ilyen út során. Ha tehát vannak jó fényképeid, küld el őket rövid leírással -- hol készültek és mit ábrázolnak --, és felteszem őket a képgalériába.

Az átküldött anyagokért anyagi ellenszolgáltatást sajnos nem tudok nyújtani, de a szerzőknek természetesen kijár az a dicsőség, hogy nevük jól olvashatóan szerepel a cikkek, ill. képek alatt. És még valami: ha csak aktuális információid vannak egy helyszínt illetően, amiről már található ismertető az Indomániában, akkor se fogd vissza magad. Küld el, hiszen minél több az aktuális infó, annál érdekesebbek az oldalak. Természetesen itt sem fogok megfeledkezni a szerzőkről.

Ha tehát úgy érzed, van mit mondanod / mutatnod, csak rajta. A jó cikkeket és fotókat, ígérem, (indo)mániákus gyorsasággal fogom feltenni!

A fotókat és cikkeket erre a címre kérem: Hadzsi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cikkek és képek: minden jog fenntartva ©
ÚJ - Tanjung Puting, dzsungeltúra orángutánokkal
Kalimantan egyik legszebb nemzeti parkjában testközelből lehet tanulmányozni a számos emberi vonást mutató vörös szőrű főemlősöket.


Lamalera, cetvadászat szigonnyal
Balitól 800 kilométerre a mai napig ámbrás cetekre vadásznak a helyiek. Hogyan lehetséges ez, mikor a bálnákat nemzetközi egyezmények védik?G. Rinjani, hegymászás kis segédlettel
A Rinjani 3.726 méteres csúcsát megcélozva jó erőnléttel sem érdemes versenyezni a hordárokkal. Cigizve és strandpapucsban is lenyomják a turistákat.Komodo - sárkánygyíkok ne kíméljenek!
Komodon nem lehet csak úgy elcsatangolni, hogy önállóan nézegessük a sárkánygyíkokat, mert kellemetlen meglepetés érhet. Itt megtudod, miért.Tulamben, búvárfalu partközeli hajóronccsal
Az Indonéz tengerek fajgazdagsága és az első osztályú látási viszonyok kivételesen érdekes merülőhellyé teszik az itteni vízeket.